tirsdag 13. september 2011

Couscous til 29

Onsdag 7.september hadde vi høstens første Kom og Spis! Vi var 29 med smått og stort.
På menyen stod det: Couscous

Handleliste:
4pk couscous
curry (krydder)
2 pk rosiner
4 epler
4 løk
hvitløk
ingefær
chilli
4bokser kikerter
4x500gr strimlet svinekjøtt
2bokser hermetiske tomater
tomater
4 paprika
1kg gulrot
4 bokser youghurt naturell
koriander
16 nanbrød

Oppskrift til ca.4 pers.
250gr couscous
1 eple
1paprika
1/2 løk
hvitløk
ingefær
curry
rosiner
2 gulrot
400gr strimlet svinekjøtt
1/2 boks kikerter

tomatsaus:
1/2 boks hermetiske tomater
hvitløk
chilli
2 friske tomater
honning

youghurt dressing:
1boks youghurt
litt hakket koriander

Ha løk, hvitløk, ingefær,curry, litt salt og olje i vannet sammen med couscousen. La trekke som anvist på pakken. Stek kjøtt (gjerne litt marinert). Kutt epler, gulrot(raspes) og paprika i små biter. Bland alt sammen. Smak til med curry.

La hvitløk og chilli frese i litt olje. Ha i hermetiske tomater og honning. La småputre. Ha i hakkede tomater mot slutten av koketiden. Smak til med salt og honning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar