onsdag 9. mars 2011

Vietnamesisk pho ca, kylling og nudelsuppe 09.03.11


4pers.

1pk risnudler
1ss peanøttolje
2 kyllingfilet
1ss brunt sukker
2ss fiskesaus

Kraft
2l hønsekraft
4 hele stjerneanis
5cm frisk ingefær, i skiver eller hakket
2 løk, skåret i båter
1 kanelstang

Til servering
Ditt valg av vårløk, bønnespirer, koriander, asiatisk basilikum, bladpersille, rød chilli i skiver, limebåter, kinesisk sopp, sitrongress, paprika

Kok opp kraften og la trekke i ca.30min
Varm oljen i en Wok og legg i kylling, sukker og fiskesaus. Rørestek i 1-2min til ferdig.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Fordel nudlene i 4 store skåler, legg kyllingkjøttet oppå, sil over kraften. Server tilbehøret du velger på serveringsfat ved siden av.

Handleliste til 30pers.:
8 pk risnudler
Peanøttolje
4kg fryst kyllingfilet
Brunt sukker
Fiskesaus
15l Hønsebuljong
30 hele stjerneanis
1 stor ingefærrot
8 kanelstenger
15 løk i båter

Kinesisk sopp/aromasopp/østerssopp
Sitrongress
Bladpersille
Chilli
Paprika

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar